Puolustusvoimien lippujuhlan päivä
Tampereella 4.6.2015

Lippujuhlan päivänä oli perinteisesti kunniakäynti Kalevankankaan sankarihaudalla ja Mannerheimin patsaalla Leinolassa. Kalevankankaalla puheen piti Tampereen varuskunnan päällikkö, eversti Juha-Pekka Keränen ja rukouksen kenttärovasti evp Lauri Salminen. Leinolassa puheen piti Kalevan lukion rehtori Jukka Sola ja rukouksen rovasti Esa Eerola.


Yleisöä, lippulinna ja Mieskuoro Pirkanmiehet Kalevankankaalla. Kuva: Jorma Hautala.
 
(1) Lippulinna järjestäytymässä pääportilla. Keskellä Perinneyhdistyksemme lippu ja sen kantaja Matti I. Salonen. (2) Lippulinna ohittamassa Vapaussodan muistomerkkiä ja Kalevankankaan kappelia. Kuvat: Jorma Hautala.
 
Suomen lippu, kunniavartio, kansalaisjärjestöjen lippulinna ja yleisöä Mannerheimin patsaalla Leinolassa. Kuvat: Markku Rauhalahti.
 


Seppeleenlasku Mannerheimin patsaalle Leinolassa. Vasemmalta Tampereen kaupungin edustaja, majuri res Jorma Suonio, Vapaussodan Tampereen Seudun Perinneyhdistyksen puheenjohtaja Markku Rauhalahti ja Tampereen varuskunnan edustaja, everstiluutnantti Kari Pigg. Suomen lipun lippuvartiossa Tampereen Reserviläiset. Taustalla toinen oikealta on puhuja, rehtori Jukka Sola ja neljäs oikealta rovasti Esa Eerola. Kuva: Raimo Ojala.

Kooste: Markku Rauhalahti